maandag 27 juli 2009

Beach volley!


't Was weer pure pret ;-)
Net als vorig jaar hadden we weer 2 ploegen ingeschreven voor het beach volley tornooi dat afgelopen zaterdag plaats had op de Grote Markt. "De bende van den acro" en "Jummenas" waren van de partij. Score en plaats is niet belangrijk ... hoewel net als vorig jaar eindigde een ploeg bij de genummerde plaatsen. Wat wel zeker was, wij zorgden tenminste voor wat humor op 't zand. Amusement gegarandeerd dus en voor wie er niet bij was, volgend jaar doen we weer mee - misschien best toch vooraf wat oefenen ...

Stefan

zondag 26 juli 2009

Administratie!

Deze week zijn we er in geslaagd de resterende lidgelden buiten te werken. Proficiat en een welgemeende "merci" aan diegene die hard geholpen helpen. Rest ons nog de "speciale gevallen", zijnde: bestuursleden, lesgevers en hulplesgevers e.d. Deze volgen begin augustus.
Ondertussen komen ook de betalingen op gang en krijgen we al veel vragen om nieuwe leden in te schrijven.
Doe zo door zou ik zeggen

Stefan

woensdag 15 juli 2009

Administratie!

Hard bezig met alle administratie rond het nieuw seizoen in orde te krijgen. Een groot deel van de inschrijvingen zijn reeds verzonden. Hopelijk kunnen we volgende week de laatste stapel buiten krijgen. Verder nog druk bezig met invullen leiding, jaarplannen maken, technische werking uitschrijven, enz.

Wacht alvast niet te lang met je lidgeld om je plaatsje te verzekeren.

Dirk

dinsdag 7 juli 2009

Het Technisch Bestuur

Graag stellen wij jullie het technisch bestuur van GymFlex voor. Dit bestuur zal zich toeleggen op de technische werking (gymnastiek, dans, rope-skipping) van de club. Dit omvat ondermeer het ondersteunen van lesgevers, het opstellen van uurroosters, het uitwerken van technische programma's, lesgevers opvolgen, enz.
Het doet ons alvast een groot plezier dat we voldoende medewerkers vonden voor deze belangrijke taken. De leden zijn: Saskia, Stefanie, Nicky, Steven, Toon, Hugo, Karen en Dirk. Deze groep zal nog verder uitgebreid worden met een professionele kracht (gesprekken schieten goed op).
Volgende maand gaan we onze ideeën verder uitwerken en op papier zetten. We zijn er zeker van de we klaar geraken voor de start op 7 september!

Dirk

vrijdag 3 juli 2009

Het is gelukt!

Eindelijk hebben we een naam en kunnen we van start gaan. GymFlex is het nieuwe project van Gymclub De Toekomst en MK Gym. Met deze nieuwe structuur hopen we een nog beter aanbod naar dans, gymnastiek en rope skipping te kunnen aanbieden voor alle leeftijden. Een nieuwe spannend avontuur is begonnen.

Kom snel terug om informatie te vinden over dit project.

Je kan alvast op facebook vriend worden. Te gebruiken email is: gymflex.club@gmail.com

Dirk