vrijdag 8 juli 2016

Den demo in Riccione: dag 4

Vandaag moesten onze gymnasten weer vroeg aan de ontbijttafel zitten. En je begint te merken dat het al niet meer zo vlot gaat als in het begin van de week.

Na het ontbijt trokken we richten Arena Roma om daar in te turnen voor ons tweede optreden van de week. En dit was niet zo maar een podium, dit was het hoofdpodium. En we lieten zien dat we het volledig zagen zitten. Hier en daar nog enkele foutjes qua plaatsen, maar deze zouden opgelost geraken tegen de avond.

In de namiddag trokken we weer richting het strand om te genieten van het water en het zand. En de trainers maakten het alleen maar leuker want het was tijd voor ons eerste gezamenlijke ijsje :-) Yummie!!!!

'S avonds was het dan weer van: witte kledij: check!, zwarte kledij: check!, alles in de rugzak?: check! Iedereen was er klaar voor. Eerst keken we nog naar enkele knappe optredens van teams uit Finland, Denemarken, Israƫl, maar het waren vooral de Oostenrijkers die ons omver bliezen van verbazing. Wauw! Bij deze een oproep aan het mannelijke geslacht: in augustus kan je komen testen. We zijn op zoek naar enkele sterke beren!! :-) :-)

Dan was het eindelijk aan ons. En we bewezen dat we er terecht stonden op dat grote podium! De oefening was nog beter, nog strakker en nog knapper dan de eerste keer! Opnieuw een dikke duim voor ons allemaal!

De 'tusseninnnen sloten hun avond af op een poolparty, de groten trokken erop uit om een andere traditie tot een goed eind te brengen en de kleinsten vertrokken naar het hotel om daar te kunnen dromen over de verhalen die ze binnenkort aan de mama's/papa's/oma's/opa's/... kunnen vertellen.

De sfeer is hier nog steeds dik ok!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten