vrijdag 8 juli 2016

Den demo in Riccione: dag 5

Vandaag was alweer de voorlaatste dag. Gelukkig konden we nog eens uitslapen. Het was welkom na een avondje optreden/ feesten op de poolparty.

Het ontbijt werd wel vrolijk ingezet met een 'happy birthday' voor Nienke. Zij werd vandaag 24. Nogmaals een gelukkige verjaardag Brouwer!

In de voormiddag speelden we een spel. Enkele groten waren zo lief geweest om een '5 tegen allen' in elkaar te steken. De bedoeling: voltooi alle  opgegeven opdrachten binnen een bepaalde tijd. Als dit lukte mocht de ploeg een tegenopdracht verzinnen. En of alle opdrachten gelukt waren! De foto's zijn te bewonderen op de Facebook-pagina van de club.

Rond 18.00 uur stond normaal ons laatste optreden van de week gepland, maar vermits de vloer bestond uit wat houten planken en een blauw tapijt besloten de trainers dat het het veiligste was om dit optreden te annuleren. En we waren blijkbaar niet de enigen. Dan maar gaan supporteren voor de andere Belgische ploegen die hier aanwezig zijn.

Na het optreden van WIK Oostende was het even omgekeerde wereld. We aten ons dessert nog voor we aan tafel zaten in het hotel. Het was tijd voor een tweede ijsjesmoment. Iedereen 1 bolletje zodat er nog een beetje plaats in onze buik was.

En gelukkig dat we dit besloten hadden! De chef-kok had een heerlijk buffet mét desserts voor ons voorzien. Smullen maar!!

Voor het slapengaan speelden de kleintjes nog een spelletje weerwolven waarin Mirte bewees dat ze het beste kan liegen :-) Niemand had door dat zij een weerwolf was tot ze op het einde toch een steekje liet vallen. De rest van de groep ging nog naar een optreden van Volharding Boom kijken. Jaja we supporteren hier enorm voor de rest van ons belgenlandje :-)

De groten sluiten de avond af op de +18 poolparty. Morgen is het tijd voor ons allerlaatste dagje Riccione van de week.

Slaapwel allemaal! X



Geen opmerkingen:

Een reactie posten