woensdag 6 juli 2016

Den demo in Riccione: dag 3

Allereerst een groot applaus gevraagd voor Fiken! Zij werd vandaag de held van de dag na het terugvinden van de zak van het fototoestel van Maaike.

De goede nachtrust zorgde ervoor dat iedereen vrolijk kwetterend aan de ontbijttafel zat. Een uurtje langer slapen kan echt wonderen verrichten :-).


Doordat we vandaag niet moesten optreden, konden we doen waar we zin in hadden. Sommigen gingen eventjes naar de winkeltjes hier in de buurt, anderen speelden spelletjes op het terras van het hotel en nog anderen trokken zoals gewoonlijk naar het strand.


Na het middageten was het dan eindelijk tijd voor dé activiteit van de week: een namiddagje Aquafan! Het leek wel of iedereen plots besloten had om er naar toe te gaan. Je kon er over de koppen lopen. Maar dit kon de pret voor ab-so-luut niet bederven! Terwijl de oudsten kozen om te dobberen in een band, koos de rest ervoor om zich geweldig hard uit te leven op de tientallen glijbanen die je er kan vinden.

In de avond stond onze traditionele fotoshoot op het programma. Hét moment om enkele van je acrodelen te laten vastleggen op de gevoelige plaat met als resultaat zéér knappe foto's. Het resultaat is terug te vinden op de fb-pagina van de club. 

Na de fotoshoot was het voor de kleinsten alweer tijd om hun bed in te kruipen. De groten kozen ervoor om de dag gezellig af te sluiten op het terras van het hotel.

Tot het volgende verslag!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten