dinsdag 5 juli 2016

Den demo in Riccione: dag 2

Na een korte nacht liep om 7 uur de wekker af want we moesten al vroeg inturnen. Het ochtendhumeur verdween gelukkig meteen bij het zien van het rijk gevulde ontbijtbuffet.

Daarna was het tijd voor het eerste inturnmoment. Nog snel even de plaatsen overlopen op het strand en sommigen onder ons kregen nog een laatste stukje choreografie van Nena aangeleerd (zie foto's). Wat 's morgens voor ons leek op ideaal weer om in te turnen, ervaarden onze helaas anders. Het was bakken op de mat!! Dikke duim voor onze gymnasten! Ze lieten zich niet kennen en gaven zichzelf de volledige tien minuten. Als beloning mochten ze even afkoelen in het zeewater.


Na het middagmaal was het tijd voor een eerste siĆ«sta/vrij moment. De kleinsten onder ons gingen rusten op hun bed en de grootsten losten op het terras enkele raadsels op. En wat waren ze ver gezocht! :-)))

Uiteraard zijn onze dagen niet compleet zonder een bezoekje aan het strand! Eerst iedereen flink insmeren en nadien leefden we ons uit in het water tussen de toch wel zeer grote golven. Ook  bewezen we met enkele records in het 'paletten' en volleyballen dat we naast turnen ook nog andere talenten hebben.


Het avondmaal was vandaag gelukkig iets minder zwaar dan gisteren en dat kwam goed uit we moesten nog uitstekend kunnen presteren later op de avond. En dit kwam dik in orde! De Denen brachten het volk mee en wij gaven hen een knappe performance (filmpje volgt zeker nog)!


Na het optreden trokken alle +16-jarigen richting een eerste beachparty en de rest keerde terug naar het hotel voor een heerlijke nachtrust.


Morgen hebben we een dagje 'niksen' op de planning staan en gaan we Aquafan met heel de bende onveilig maken!


Slaapzacht en tot morgen!


P.S.: We lanceerden vandaag het spel 'gotcha'. De bedoeling is om de persoon op  jouw kaartje een bepaald woord te laten zeggen. Gebeurt dit dan is je missie geslaagd en krijg je het kaartje van jouw slachtoffer. Vandaag namen we al afscheid van Chiara, Sofie en Nena. Met hen kunnen we dus vanaf nu terug veilig babbelen :-)






Geen opmerkingen:

Een reactie posten